(gezamenlijke) Inkoopacties spelregels

Neem hier initiatieven of sluit je aan bij gezamenlijke inkoopacties om zo meer korting te bedingen bij leveranciers
TT-Strom
EX- V-Strom berijder
Berichten: 1242
Lid geworden op: vr 07-12-2007, 20:32
Mijn motor is een: BMW R1200GS Adventure
Woonplaats: Assen

(gezamenlijke) Inkoopacties spelregels

Bericht door TT-Strom »

Onder een gezamenlijke inkoopactie kan (onder andere, maar niet gelimiteerd tot) worden verstaan:
  1. Het bedingen van extra korting bij een leverancier door inkoop van grotere aantallen
  2. Het in éénmaal bestellen van producten in het buitenland, om zo verzendkosten omlaag te brengen
  3. Het bestellen van kleding
  4. etc.
Aanvullend op de gedragscode van dit forum en de extra regels voor het topic “Marktplaats”, nog een paar extra 'spelregels' voor het gebruik van “(gezamenlijke) Inkoopacties”.
  1. Het opstarten van een topic met als doel een gezamenlijke inkoopactie geschied te allen tijde op eigen verantwoordelijkheid van de topicstarter.
  2. De topicstarter is de regisseur van de actie en is aanspreekpunt én verantwoordelijk voor alle handelingen die hiermee gemoeid zijn (zoals bijvoorbeeld geld innen, inkopen, verzenden etc.).
  3. De topicstarter dient zich er vooraf goed van bewust te zijn, dat gezamenlijke inkoopacties tijdrovende bezigheden kunnen zijn. Indien iemand een gezamenlijke inkoopactie wil starten, maar hierover vragen heeft, kan hij of zij zich altijd wenden tot het forum team voor meer informatie.
  4. Het V-Strom.nl forum is nooit een partij in enige vorm van geschil voortkomend uit een post op “(gezamenlijke) Inkoopacties”. Een afspraak tot verkoop en aankoop met alle bijbehorende acties, geschied altijd direct tussen de verkoper en koper.
  5. Het V-Strom.nl forum team zal actie ondernemen, indien niet aan de omschreven regels word voldaan. Indien het forum team bedenkingen heeft bij een bepaalde post, poster of aanbieding, zal het forum team contact opnemen met de poster met het verzoek tot nadere informatie en/of een verzoek tot het wijzigen van de post. Het forum team heeft altijd het recht, om bij twijfel een post en/of poster te wijzigen en/of te verwijderen van het forum.
Tip:
Het voortijdig geld overmaken naar een verkoper, geschied op basis van vertrouwen tussen koper en verkoper. Indien verkoper niet aan haar verplichtingen voldoet, is dit een geschil tussen verkoper en koper. Het forum is hierin nooit een partij. Wees dus altijd goed geïnformeerd over de verkopende partij, voordat geld word overgemaakt. Bij twijfel nooit vooraf betalen.