Remlicht?

draadjes, lampjes
Gebruikersavatar
De Graaf van Salland
DL650 berijder
Berichten: 418
Lid geworden op: wo 02-10-2013, 12:25
Mijn motor is een: Suzuki V-strom 650 ABS L1
Woonplaats: Geëmigreerd van Salland naar Flevoland

Remlicht?

Bericht door De Graaf van Salland »

Hallo,

Ik heb een DL650, modeljaar 2011 (1 van de laatsten van het oude model).
Gisteren heb ik m’n eerste ritje van dit jaar gemaakt. Toen kwam ik er achter dat mijn remlicht wel gaat branden als ik m’n achterrem gebruik. Maar niet als ik m’n voorrem in knijp…..

Tenminste… even deed ‘ie het en daarna niet meer.

Ik vermoed dat de schakelaar een beetje vies is en daarom blijft hangen.
Of heeft iemand een andere suggestie?
"There is no such thing as bad weather, only wrong clothes" [Billy Connolly]
Gebruikersavatar
Iron Horse
Forum-moderator - Ex DL650 berijder
Berichten: 7573
Lid geworden op: vr 27-08-2004, 13:08
Mijn motor is een: Geen meer.
Woonplaats: Gendringen (Achterhoek)

Re: Remlicht?

Bericht door Iron Horse »

Je geeft het zelf al aan, de schakelaar. Zou die eerst even schoonmaken en inspuiten. Waarschijnlijk is het probleem dan al opgelost.
:-)} Groeten, Rob. :bye:
Quote/citeer teksten alleen als het echt nodig is. Klik om te reageren op Plaats Reactie.

Kijk hier eens voor tips over quoten/citeren, antwoorden.
Gebruikersavatar
De Graaf van Salland
DL650 berijder
Berichten: 418
Lid geworden op: wo 02-10-2013, 12:25
Mijn motor is een: Suzuki V-strom 650 ABS L1
Woonplaats: Geëmigreerd van Salland naar Flevoland

Re: Remlicht?

Bericht door De Graaf van Salland »

Je hebt gelijk: even inspuiten met WD-40.
Tien minuten wachten & het werkt weer perfect 👍🏼
"There is no such thing as bad weather, only wrong clothes" [Billy Connolly]