Dimlicht werkt niet op 2003 DL1000

draadjes, lampjes
Plaats reactie
mohawk0618
Berichten: 7
Lid geworden op: wo 22-05-2019, 17:30
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom 1000DL 2003

Dimlicht werkt niet op 2003 DL1000

Bericht door mohawk0618 »

Update: werkt weer nadat onder de tank een stekkertje had schoongemaakt


Hi Guys,

Ik kom er niet meer uit. Heb een 2003 DL1000 en sinds een paar dagen werkt de dimlicht niet meer. Wat heb ik zelf getest/gedaan:
Zekeringen gecheckt en getest.
Starterunit uit elkaar gehaald en schoongemaakt met contactspey.
Beide lampjes eruit gehaald en gecheckt.

Grootlicht werkt alleen als je de "passby" indrukt.

Alle advies is welkom, Alvast dank!

Gebruikersavatar
Calimero
Berichten: 732
Lid geworden op: za 12-07-2014, 22:51
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom DL 650 L3 (2013)
Locatie: Den Haag

Re: Dimlicht werkt niet op 2003 DL1000

Bericht door Calimero »

Je grootlicht werkt niet wanneer je je grootlichtschakelaar aan doet?

Je zou dan bijna gaan denken dat er in de lichtschakelaar iets niet goed zit.
Groeten,
Adri

mohawk0618
Berichten: 7
Lid geworden op: wo 22-05-2019, 17:30
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom 1000DL 2003

Re: Dimlicht werkt niet op 2003 DL1000

Bericht door mohawk0618 »

Hi Adri,

Het is nu heel raar. Nu werkt grootlicht via de grootlicht schakelaar wel, maar de normale stadslicht werkt niet. Denk dat het iets in de kabels ligt.
Laatst gewijzigd door Iron Horse op ma 22-06-2020, 22:17, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Volledig quoten in een directe reactie is onnodig en ongewenst.

mohawk0618
Berichten: 7
Lid geworden op: wo 22-05-2019, 17:30
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom 1000DL 2003

Re: Dimlicht werkt niet op 2003 DL1000

Bericht door mohawk0618 »

Inmiddels gedeeltelijk opgelost. Probleem zat hem in de stekker achter de linker kap, daar zat kortsluiting en schade aan de low beam kabel, daar zaten brandplekjes aan de witte naar zwart/blauwe kabel.
Nu heb ik deze los gehaald en apart met een stekkertje aan elkaar verbonden en af en toe wil low beam het nog uitvallen, vooral als die heel warm is. Misschien toch ook de stekker onder de tank checken, moet dan ook de luchtfilter eraf halen merk ik, takke werk.

Plaats reactie