Gezocht en te koop: SW Motech beugels voor zijkoffers

aangeboden of gezocht?
Forumregels
Het V-Strom.nl forum is een vrijwillig initiatief van een aantal enthousiaste V-Strom rijders. Deze enthousiastelingen bieden mede V-Strom rijders een plek om informatie uit te wisselen over hun gemeenschappelijke hobby. Een ieder die dit forum en onderdelen hiervan gebruikt, zoals “Marktplaats”, is en blijft te allen tijde verantwoordelijk voor zijn of haar eigen postings en/of aanbiedingen. Het V-Strom forum en haar enthousiastelingen zijn nooit aansprakelijk voor de postings van de overige leden.

Aanvullend op de gedragscode van dit forum nog een paar 'spelregels' voor het gebruik van marktplaats.
  1. Begin je onderwerptitel met 'te koop', 'aangeboden', 'gevraagd', 'gezocht', enz...
  2. Het aanbieden van motorgerelateerde spullen geschiedt te allen tijde op eigen verantwoordelijkheid. De poster van de aanbieding blijft verantwoordelijk voor het up to date houden van het aangebodene en de aangeboden waar.
  3. De poster heeft de mogelijkheid om het topic te sluiten. Indien het aangebodene verkocht is of niet meer te koop is, dient de poster het topic te sluiten. Een moderator zal het topic vervolgens verplaatsen naar “Archief Marktplaats”
  4. Het commercieel aanbieden van materialen is niet toegestaan. Indien een persoon of bedrijf materialen, spullen of diensten wil aanbieden vanuit een commercieel oogpunt, dient deze eerst contact op te nemen met het Forum Team.
  5. Alleen motorgerelateerde spullen mogen worden aangeboden op “Marktplaats”. Alle aanbiedingen van niet motorgerelateerde spullen zullen worden verwijderd. (hiervoor zijn andere sites op het Internet beschikbaar)
  6. Advertenties waar langer dan 3 maanden geen reactie op is geweest, zullen verwijderd worden.
  7. De verkoper is vrij in het bepalen van de vraagprijs van het aangebodene. Eventuele discussies over de vraagprijs dienen buiten het forum om plaats te vinden, bijvoorbeeld via PB of mail.
  8. Het V-Strom.nl forum is nooit een partij in enige vorm van geschil voortkomend uit een post op “Marktplaats”. Een afspraak tot verkoop en aankoop met alle bijbehorende acties, geschiedt altijd direct tussen de verkoper en koper.
  9. Het V-Strom.nl forum team zal actie ondernemen, indien niet aan de omschreven regels wordt voldaan. Indien het forumteam bedenkingen heeft bij een bepaalde post, poster of aanbieding, zal het forumteam contact opnemen met de poster met het verzoek tot nadere informatie en/of een verzoek tot het wijzigen van de post. Het forumteam heeft altijd het recht, om bij twijfel een post en/of poster te wijzigen en/of te verwijderen van het forum.
Tip:
Het voortijdig geld overmaken naar een verkoper, geschiedt op basis van vertrouwen tussen koper en verkoper. Indien verkoper niet aan zijn/haar verplichtingen voldoet, is dit een geschil tussen verkoper en koper. Het forum is hierin nooit een partij. Wees dus altijd goed geïnformeerd over de verkopende partij, voordat geld wordt overgemaakt. Bij twijfel nooit vooraf betalen.
Lionel
Berichten: 11
Lid geworden op: wo 16-09-2020, 15:08
Mijn motor is een: V-Strom 650 2013
Woonplaats: Utrecht

Gezocht en te koop: SW Motech beugels voor zijkoffers

Bericht door Lionel »

Goedendag!
Ik heb koffers overgenomen met de beugels voor een v-Strom 650 (2004-2010).
Zelf zoek ik beugels van SW Motech (of evt GIVI) voor de v-Strom 650 L2 (2013).

Heel toevallig iemand interesse in verkoop of aankoop? Mocht een ander type beugel passen hoor ik het ook graag, dan kan ik daar ook even op Googlen.
Alvast hartelijk dank!

Ps: als iemand nu koffers voor model 650 (2016-2022) zoekt, dit is een mooie deal: https://www.louis.nl/nl/sw-motech-trax- ... r=10068473
Gebruikersavatar
Sparkle Black Peter
Forum-moderator - DL1000 berijder
Berichten: 5039
Lid geworden op: ma 24-07-2006, 01:24
Mijn motor is een: V-Strom 1000A L5 Black Rhino
Woonplaats: Bij Tilburg

Re: Gezocht en te koop: SW Motech beugels voor zijkoffers

Bericht door Sparkle Black Peter »

Voor welke koffers (type, merk) zoek je beugels voor op je V-Strom 650A van 2013, dat is mij niet helemaal duidelijk.

Dat 'goedkope kofferset' is alleen voor de Yamaha XT660. Als je V-Strom kiest (1000 of 650) zijn ze €950,= :?
HOU 'M RECHT EN NIET OP HET ASFALT, WANT WEET JE WEL HOE HÁRD AS-VALT?
Lionel
Berichten: 11
Lid geworden op: wo 16-09-2020, 15:08
Mijn motor is een: V-Strom 650 2013
Woonplaats: Utrecht

Re: Gezocht en te koop: SW Motech beugels voor zijkoffers

Bericht door Lionel »

Dank!
Ik zoek beugels voor de SW Motech Trax koffers, volgens mij heb ik dan de SW Motech EVO beugels nodig voor mijn V-Strom 650 L2 (2013), wellicht kan het ook van een ander merk zijn met een adapter.

Wat ik aan te bieden heb zijn zijdragers van SW Motech voor de 1e editie van de V-Strom 650 (2004-2010).

Mocht iemand een aanbod hebben of interesse hebben, hoor ik het graag!