Te Koop 2020 Suzuki Vstrom 650 XT

aangeboden of gezocht?
Forumregels
Het V-Strom.nl forum is een vrijwillig initiatief van een aantal enthousiaste V-Strom rijders. Deze enthousiastelingen bieden mede V-Strom rijders een plek om informatie uit te wisselen over hun gemeenschappelijke hobby. Een ieder die dit forum en onderdelen hiervan gebruikt, zoals “Marktplaats”, is en blijft te allen tijde verantwoordelijk voor zijn of haar eigen postings en/of aanbiedingen. Het V-Strom forum en haar enthousiastelingen zijn nooit aansprakelijk voor de postings van de overige leden.

Aanvullend op de gedragscode van dit forum nog een paar 'spelregels' voor het gebruik van marktplaats.
  1. Begin je onderwerptitel met 'te koop', 'aangeboden', 'gevraagd', 'gezocht', enz...
  2. Het aanbieden van motorgerelateerde spullen geschiedt te allen tijde op eigen verantwoordelijkheid. De poster van de aanbieding blijft verantwoordelijk voor het up to date houden van het aangebodene en de aangeboden waar.
  3. De poster heeft de mogelijkheid om het topic te sluiten. Indien het aangebodene verkocht is of niet meer te koop is, dient de poster het topic te sluiten. Een moderator zal het topic vervolgens verplaatsen naar “Archief Marktplaats”
  4. Het commercieel aanbieden van materialen is niet toegestaan. Indien een persoon of bedrijf materialen, spullen of diensten wil aanbieden vanuit een commercieel oogpunt, dient deze eerst contact op te nemen met het Forum Team.
  5. Alleen motorgerelateerde spullen mogen worden aangeboden op “Marktplaats”. Alle aanbiedingen van niet motorgerelateerde spullen zullen worden verwijderd. (hiervoor zijn andere sites op het Internet beschikbaar)
  6. Advertenties waar langer dan 3 maanden geen reactie op is geweest, zullen verwijderd worden.
  7. De verkoper is vrij in het bepalen van de vraagprijs van het aangebodene. Eventuele discussies over de vraagprijs dienen buiten het forum om plaats te vinden, bijvoorbeeld via PB of mail.
  8. Het V-Strom.nl forum is nooit een partij in enige vorm van geschil voortkomend uit een post op “Marktplaats”. Een afspraak tot verkoop en aankoop met alle bijbehorende acties, geschiedt altijd direct tussen de verkoper en koper.
  9. Het V-Strom.nl forum team zal actie ondernemen, indien niet aan de omschreven regels wordt voldaan. Indien het forumteam bedenkingen heeft bij een bepaalde post, poster of aanbieding, zal het forumteam contact opnemen met de poster met het verzoek tot nadere informatie en/of een verzoek tot het wijzigen van de post. Het forumteam heeft altijd het recht, om bij twijfel een post en/of poster te wijzigen en/of te verwijderen van het forum.
Tip:
Het voortijdig geld overmaken naar een verkoper, geschiedt op basis van vertrouwen tussen koper en verkoper. Indien verkoper niet aan zijn/haar verplichtingen voldoet, is dit een geschil tussen verkoper en koper. Het forum is hierin nooit een partij. Wees dus altijd goed geïnformeerd over de verkopende partij, voordat geld wordt overgemaakt. Bij twijfel nooit vooraf betalen.
Sphyrnidus
Berichten: 11
Lid geworden op: vr 26-11-2021, 22:14
Mijn motor is een: BMW en Yamaha

Te Koop 2020 Suzuki Vstrom 650 XT

Bericht door Sphyrnidus »

De 2020 Vstrom 650 XT, vorig jaar gekocht bij Ten K ate motoren in Nieuwleusen, gaat in de verkoop.
De vraagprijs is €7500
We verkopen onze Vstroms omdat de reis waarvoor we ze kochten voltooid is.
Mijn motor is ook te koop, zie aparte advertentie.
De motor is zwart en heeft 68.127 km gelopen
De conditie is goed en hij heeft een aantal extra's die hem o.a. geschikt maken voor reizen.
-Barkbusters
-SW Motech Skidplate
-SW Motech steps
- Suzuki handvatverwarming
- iets versmalde buddy seat, zodat je wat makkelijker bij de grond kan
-zijstandaard vergroter (SWMotech)
-Navigatievoorbereiding (Zumo XT)
-koplampbescherming
-eventueel bagagerekken en de Givi trekker dolomiti zij- en topkoffers apart te koop
-Givi scherm
De motor staat in Spijkenisse.
IMG_6076W.jpg
IMG_6065W.jpg
IMG_6063W.jpg
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.