Alarm verwijderd

draadjes, lampjes
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Gjvdree
DL1000 berijder
Berichten: 73
Lid geworden op: wo 28-03-2012, 16:49
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom DL-1000 GT (2006)
Woonplaats: Assendelft

Alarm verwijderd

Bericht door Gjvdree »

Hoi allemaal, ik heb een DL1000 uit 2006, toendertijd gekocht met acumen cat 1 alarm. De laatste tijd gaf dit alarm meer ellende dan goeds, en heb ik deze verwijderd. Alle stekkertjes die in de kabelboom gebeurd waren heb ik weer verbonden, maar ergens heb ik nog wat gemist aangezien het brandstofrelais niet getriggerd wordt.

In het display staat de gevreesde chec en het fi lampje brand. Startmotor gaat wel rond, maar zonder brandstofpomp gebeurt er niet veel. Ik heb de kabelboom open gepeuter in de hoop weggestopte draadjes te vinden, maar helaas geen succes.

Iemand die mij zou willen helpen met deze puzzel, ik weet het even niet meer.
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
Gebruikersavatar
Iron Horse
Forum-moderator - DL650 berijder
Berichten: 7071
Lid geworden op: vr 27-08-2004, 13:08
Mijn motor is een: V-Strom DL650 2005
Woonplaats: Gendringen (Achterhoek)

Re: Alarm verwijderd

Bericht door Iron Horse »

Volg eerst eens in het schema de draad van het brandstofrelais (maar ook de massa) en kijk welke kleurcode hij heeft. Dat zoekt waarschijnlijk al een stukje makkelijker.
:-)} Groeten, Rob. :bye:
Quote/citeer teksten alleen als het echt nodig is. Klik om te reageren op Plaats Reactie.
Kijk hier eens voor tips over quoten/citeren, antwoorden.
Gebruikersavatar
Gjvdree
DL1000 berijder
Berichten: 73
Lid geworden op: wo 28-03-2012, 16:49
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom DL-1000 GT (2006)
Woonplaats: Assendelft

Re: Alarm verwijderd

Bericht door Gjvdree »

Mmm, ging er vanuit dat ofwel de engineswitch of de side stand switch onderbroken zou zijn. Maar goede tip. Van het weekend maar weer eens verder meten :duim:
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
Plaats reactie