TTR 2 geen geluid bij autogebruik

Van Garmin tot TomTom, en alles daar tussenin
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Hopmac
DL650 berijder
Berichten: 66
Lid geworden op: di 15 jul 2008, 18:37
Mijn motor is een: Suzuki V-strom DL 650
Locatie: Hoornaar, ZH

TTR 2 geen geluid bij autogebruik

Bericht door Hopmac » vr 24 jul 2009, 22:03

Ik heb een TTR 2 met daarbij geleverd een originele auto steun met zuignap en ingebouwd speakertje.
Mijn TTR doet het prima op de motor. geluid is perfect via de blauwe tand.
Echter zet ik hem/haar in de auto met de zuignapsteun dan heb ik geen geluid via dat speakertje
Volgens mij is het technisch allemaal dik in orde. Ik kan echter bij de instellingen niets vinden om het geluid via het speakertje te krijgen..

Wie kent dit probleem en weet de oplossing???

Alvast mijn dank
1977:CB350, 1981:CX500, 1990:CB 750 Bol-D'or, 1997:GSX 600F, 1999:GSX750F 2001: TL1000S, 2003:GSX 600 F, 2005:GSX 600 F,2008 DL650 V-Strom.....

klus

Re: TTR 2 geen geluid bij autogebruik

Bericht door klus » za 06 feb 2010, 18:48

hallo ik ben de laatste tijd bezig geweest met de ttr1 welliswaar en heb verschillende dingen geprobeerd maar een andere speaker op een ttr kan volgens mij alleen maar werken met een andere navcore en als je die al hebt dan moet je in de instellingen op de verkenner op je computer
het regeltje model veranderen .???????? kijk anders eens op webloq.nl hier is vanalles te vinden over tt en ttr. veel succes klus

Silverstorm
DL650 berijder
Berichten: 1039
Lid geworden op: za 10 jan 2009, 19:06
Mijn motor is een: Suzuki DL 650A L2
Locatie: Houthalen

Re: TTR 2 geen geluid bij autogebruik

Bericht door Silverstorm » za 06 feb 2010, 19:38

Ik heb welliswaar geen tt-rider maar een tt730 die ik op de motor gebruik.
Weet niet of dat bij jou is maar in de menu voorkeuren staat een submenu luidsprekervoorkeuren en om die in de auto te gebruiken moet ik die op interne luidspreker zetten.Misschien heb jij ook zo een funktie.
Het speakertje kan natuurlijk ook stuk zijn,best even langs de winkel en eens testen in een andere autohouder.
mvg Alain
Laatst gewijzigd door Silverstorm op za 06 feb 2010, 19:59, 1 keer totaal gewijzigd.
Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Gebruikersavatar
Daring Red Frank
Admin - DL1000 berijder
Admin - DL1000 berijder
Berichten: 5514
Lid geworden op: di 01 jul 2008, 15:03
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom DL 1000 L8 (Glass Sparkling Black)(2017)
Locatie: Hengelo (OV)
Contacteer:

Re: TTR 2 geen geluid bij autogebruik

Bericht door Daring Red Frank » za 06 feb 2010, 19:40

Ik kan me vergissen, maar volgens mij zit er in een TTR2 helemaal geen luidspreker?
Groetjes,
Frank
___
Suzuki DL 1000 V-Strom L8 (2017) | Glass Sparkling Black | ER6N spiegels | Givi Airflow | Garmin Zumo 590 | Garmin Virb Elite | Schuberth C3 Pro + SRCS | Bridgestone Battlax A40 |

Gebruikersavatar
DesertStrom
EX- V-Strom berijder
Berichten: 355
Lid geworden op: vr 10 apr 2009, 01:40
Mijn motor is een: Triumph Tiger Explorer
Locatie: Uitgeest

Re: TTR 2 geen geluid bij autogebruik

Bericht door DesertStrom » za 06 feb 2010, 21:23

Bij een TTR2 zit de speaker in de zuignap-voet, zoals in het eerste berichtje staat.
Misschien moet je de contactjes achterop je TTR even bewerken met contact-spray of azijn.
Heb je ook de sigaretten-aansteker-lader aangesloten?

En anders maar even terug naar de winkel, bij TomTom zijn ze niet zo moeilijk.

Gebruikersavatar
Daring Red Frank
Admin - DL1000 berijder
Admin - DL1000 berijder
Berichten: 5514
Lid geworden op: di 01 jul 2008, 15:03
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom DL 1000 L8 (Glass Sparkling Black)(2017)
Locatie: Hengelo (OV)
Contacteer:

Re: TTR 2 geen geluid bij autogebruik

Bericht door Daring Red Frank » za 06 feb 2010, 22:34

DesertStrom schreef:Bij een TTR2 zit de speaker in de zuignap-voet, zoals in het eerste berichtje staat
Ow ja... :oops:, ik ben onlangs weer overgeschakeld op Garmin, maar die zuignap-voet had ik er niet bij...
Groetjes,
Frank
___
Suzuki DL 1000 V-Strom L8 (2017) | Glass Sparkling Black | ER6N spiegels | Givi Airflow | Garmin Zumo 590 | Garmin Virb Elite | Schuberth C3 Pro + SRCS | Bridgestone Battlax A40 |

Gebruikersavatar
Spip70
DL650 én DL1000 berijder
Berichten: 418
Lid geworden op: zo 30 mar 2008, 12:59
Mijn motor is een: Suzuki V-strom 1000 L4
Locatie: Eindhoven
Contacteer:

Re: TTR 2 geen geluid bij autogebruik

Bericht door Spip70 » do 18 feb 2010, 19:39

Bij de TTR2 met autosteun doet de speaker het volgens mij alleen als je ook de voeding gebruikt (de 12V aansteker-voeding bedoel ik dan).

Motorgroet :bye:
Johan F.
D-Storm 1000 + Zumo 660 + Osco + Givi Airflow + Trax kofferset + Hyperpro Streetbox

"Audi, vide, tace, si tu vis vivere in pace"

Plaats reactie