Gipro atre dl 1000 k7 probleempje

draadjes, lampjes
Plaats reactie
Marc lw
Berichten: 117
Lid geworden op: wo 29 aug 2012, 21:13
Mijn motor is een: Suzuki V-strom DL 1000 (2007) K7 blauw
Locatie: Hoogkarspel

Gipro atre dl 1000 k7 probleempje

Bericht door Marc lw » zo 16 okt 2016, 18:44

Hallo allemaal,
afgelopen week de Gipro atre s02 aangeschaft en vandaag maar eens kijken of het lukt de indicator aan de praat te krijgen.
volgens de verkoop verhalen zou het plug and play zijn,hoe moeilijk kan dat zijn?.

de stekkertjes van de dl 1000 zouden zich links onder de tank moeten zitten,en inderdaad gevonden...los gepriegeld en hop de nieuwe stekkertjes er in voeding aangesloten op de zelfde voedingsdraad die ook de verstralers van prik voorziet.

motor volgens de handleiding in neutraal en jiffy omhoog,contact aan en het gezoem van de benzinepomp hoorbaar....display van de Gipro geeft de letter d van DEFAULT en gaat vervolgens uit en blijft uit

zijn er onder jullie die op een dl1000 k7 en mischien weten wat ik fout doe?

hier een paar foto''s

https://myalbum.com/album/JerQdxyT1L0b" onclick="window.open(this.href);return false;
Beter 10 vogels in de hand dan 1 in de lucht

Gebruikersavatar
Marian
Berichten: 665
Lid geworden op: zo 29 mar 2015, 12:23
Mijn motor is een: Suzuki V-strom DL650 zwart 2016

Re: Gipro atre dl 1000 k7 probleempje

Bericht door Marian » zo 16 okt 2016, 18:56

Chiel heeft hem bij mij erop gezet en aangesloten mssn dat hij het nog weet.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Gebruikersavatar
John007
DL650 berijder
Berichten: 1237
Lid geworden op: wo 30 sep 2009, 21:56
Mijn motor is een: Suzuki V-strom DL GT 650 A K7
Locatie: Friesland

Re: Gipro atre dl 1000 k7 probleempje

Bericht door John007 » zo 16 okt 2016, 20:25

Even je voeding controleren, eventueel de verstralers loskoppelen en anders een reset uitvoeren.
DL 650 A Grand touring K7, blauw, Givi valbeugels, kloontje, Stebel Nautilus, MRA varioscreen, Garmin Zumo 660, Gipro SO 4, handvatverw., Wilbers progressieve voorveren, Hyperpro achterveer, Bags Connection Engage XL en Extenda Fenda.

Marc lw
Berichten: 117
Lid geworden op: wo 29 aug 2012, 21:13
Mijn motor is een: Suzuki V-strom DL 1000 (2007) K7 blauw
Locatie: Hoogkarspel

Re: Gipro atre dl 1000 k7 probleempje

Bericht door Marc lw » ma 17 okt 2016, 20:26

ik heb even gekeken maar stroom krijgt de Gipro,in de handleiding staat dat er maximaal 85mA bij 12 volt nodig is,nu zit de voeding aangesloten achter een 10A zekering... kan dat eigenlijk wel en is dat niet te veel?

zou het daar aan kunnen liggen? :shock:

de verstralers waren al losgekoppeld ivm circuitrijden en de regels daaromheen
Beter 10 vogels in de hand dan 1 in de lucht

Gebruikersavatar
Ballie
DL650 berijder
Berichten: 686
Lid geworden op: za 01 mar 2014, 09:56
Mijn motor is een: Suzuki DL650 K5
Locatie: Roosendaal - West Brabant
Contacteer:

Re: Gipro atre dl 1000 k7 probleempje

Bericht door Ballie » wo 19 okt 2016, 23:11

Ehm, volgens mij is die 10A het maximum van die zekering. Tenzij er iets mis is met het apparaat zal die doorgaans niet meer trekken dan waar 'ie voor is ontworpen. Of zeg ik nu iets geks?
You can't buy happiness, but you can buy a V-Strom...

Gebruikersavatar
Bozobin
DL650 berijder
Berichten: 2950
Lid geworden op: do 27 jan 2011, 15:13
Mijn motor is een: Suzuki V-strom DL 650 L0
Locatie: Delft
Contacteer:

Re: Gipro atre dl 1000 k7 probleempje

Bericht door Bozobin » wo 19 okt 2016, 23:13

Nee Ballie, helemaal goed !
--
Suzuki DL650 V-Strom 2011 (Strompel)

Honda Accord 1.8 Vtec 2002
Burstner Club 1986

(Licht)beschadigde delen DL650 V-Strom L0 te koop
http://www.facebook.com/kees.vanleeuwen ... 407&type=3

Marc lw
Berichten: 117
Lid geworden op: wo 29 aug 2012, 21:13
Mijn motor is een: Suzuki V-strom DL 1000 (2007) K7 blauw
Locatie: Hoogkarspel

Re: Gipro atre dl 1000 k7 probleempje

Bericht door Marc lw » zo 23 okt 2016, 18:57

Allemaal bedankt voor de reactie,ik had de verkeerde 3hoek stekker die van de bezienepomp. :shock:

De stekker die ik moest hebben lag bijna boven op de achterste cilinderkop nu werkt het bijna naar behoren ,want de gipro herkend de 4e versnelling niet altijd bij het opschakelen

Binnenkort eens een ritje maken met de leermodus aan,dan moet het goedkomen. :duim: nou nog een geschikt plekkie zoeken voor het hebbedingetje
Beter 10 vogels in de hand dan 1 in de lucht

Gebruikersavatar
John007
DL650 berijder
Berichten: 1237
Lid geworden op: wo 30 sep 2009, 21:56
Mijn motor is een: Suzuki V-strom DL GT 650 A K7
Locatie: Friesland

Re: Gipro atre dl 1000 k7 probleempje

Bericht door John007 » zo 23 okt 2016, 21:46

Marc lw schreef:
Binnenkort eens een ritje maken met de leermodus aan,dan moet het goedkomen. :duim:
Dat kun je gewoon in stilstand doen zonder draaiende motor en gewoon door de versnellingen heen gaan, met natuurlijk wel met de motor op het contact.
DL 650 A Grand touring K7, blauw, Givi valbeugels, kloontje, Stebel Nautilus, MRA varioscreen, Garmin Zumo 660, Gipro SO 4, handvatverw., Wilbers progressieve voorveren, Hyperpro achterveer, Bags Connection Engage XL en Extenda Fenda.

Gebruikersavatar
Iron Horse
Forum-moderator - DL650 berijder
Berichten: 8094
Lid geworden op: vr 27 aug 2004, 13:08
Mijn motor is een: Mash Five Hundred 2016
Locatie: Gendringen (Achterhoek)

Re: Gipro atre dl 1000 k7 probleempje

Bericht door Iron Horse » zo 23 okt 2016, 22:44

Klopt, gewoon de handleiding volgen. Mijne moest ik ook opnieuw inleren, die zag ze van het begin af aan ook niet correct.
:-)} Groeten, Rob. :bye:

Quoten/citeren, antwoorden of reactie plaatsen? Kijk hier eens voor tips.
Vaak is het pimpen van je motor spullen kopen die je niet nodig hebt met geld dat je niet hebt om mensen te imponeren die je niet kent..... ;-)

Marc lw
Berichten: 117
Lid geworden op: wo 29 aug 2012, 21:13
Mijn motor is een: Suzuki V-strom DL 1000 (2007) K7 blauw
Locatie: Hoogkarspel

Re: Gipro atre dl 1000 k7 probleempje

Bericht door Marc lw » vr 18 aug 2017, 19:41

Beter 10 vogels in de hand dan 1 in de lucht

Plaats reactie