Motor slaat na 2 seconden af.

Alles over het motorisch gedeelte van de strom
Plaats reactie
Sukiluki
Berichten: 4
Lid geworden op: zo 01 okt 2017, 16:59
Mijn motor is een: DL1000 V-Strom

Motor slaat na 2 seconden af.

Bericht door Sukiluki » za 28 apr 2018, 20:23

Na het repareren van de remlichtschakelaar van de voorrem, wil mijn DL1000 uit 2002 niet meer starten.
Hij geeft FI in de display en het rode FI lampje knippert.
Als ik hem start slaat ie netjes aan alleen na 1 á 2 seconden zie ik de wijzers van toeren- en kilometerteller volledig uit slaan en slaat de motor af.

Iemand een idee wat dit zou kunnen zijn??

Groet Arjen

Gebruikersavatar
F2ride2001
Berichten: 114
Lid geworden op: ma 27 nov 2017, 13:59
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom DL 650 2017
Locatie: Oudenbosch
Contacteer:

Re: Motor slaat na 2 seconden af.

Bericht door F2ride2001 » zo 29 apr 2018, 08:45

Check eens met de motor in " dealer mode" en dan kijken wat de foutcode is?
TL1000 forever

Sukiluki
Berichten: 4
Lid geworden op: zo 01 okt 2017, 16:59
Mijn motor is een: DL1000 V-Strom

Re: Motor slaat na 2 seconden af.

Bericht door Sukiluki » zo 29 apr 2018, 20:31

Ik ben er al achter wat het was. Omval sensor lag los en heb deze verkeerd terug geplaatst. In ieder geval bedankt voor je reactie.

Gebruikersavatar
F2ride2001
Berichten: 114
Lid geworden op: ma 27 nov 2017, 13:59
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom DL 650 2017
Locatie: Oudenbosch
Contacteer:

Re: Motor slaat na 2 seconden af.

Bericht door F2ride2001 » ma 30 apr 2018, 10:41

Handig, not?

Gelukkig zelf gevonden!
TL1000 forever

Plaats reactie