noorwegen: routes?

Handige tips of informatie voor op reis met de motor? Zoek je een bepaalde route? Meld en/of vraag ze hier!
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Tuke
Erelid V-Stromforum
Berichten: 588
Lid geworden op: vr 27 aug 2004, 13:08
Mijn motor is een: Versys 650 ABS '07 / Tenere '94

noorwegen: routes?

Bericht door Tuke » do 22 dec 2005, 20:57

Thuis zijn de onderhandelingen al gestart voor de motorvakantie 2006. Noorwegen staat op het verlanglijstje... heeft iemand route beschrijvingen of digitale kaartmateriaal????

Stephan

[edit]
dom, dom, dom, natuurlijk eerst even kijken op http://www.horizon-taal.nl" onclick="window.open(this.href);return false;.
JP... hoe had ik dat kunnen vergeten.
:oops: :oops: route met google earth :D [/edit]

Jean Panique

Bericht door Jean Panique » vr 23 dec 2005, 01:40

Dat zou ik zeggen ja. Al langer dan vijftien jaar ben ik het hele land op en neer gereden met fiets, auto en motor. En dat allemaal om voor jou (en nog wat anderen) het land in kaart te brengen. Ik was even bang dat het allemaal voor niets was geweest. :D

Maar leuk voor je dat je naar Noorwegen gaat. Schitterend land, mooie wegen. Wel erg oppassen met hardrijden. Als je nog iets specifieks wilt weten, vraag je het maar.

Jan Dirk

LeChef

Noorwegen

Bericht door LeChef » zo 25 dec 2005, 10:50

Motormalibu,

Kaarten en gps routes heb ik niet, maar wel veel tips over het motorrijden in Noorwegen. Ik ben van het nostalgische type van kaartlezen en zien waar in die dag uitkom. Ik kom er regelmatig (ook om vrienden te bezoeken).
Waar kom je aan in Noorwegen en waar wil je naar toe? Vanaf Kristiansand tot aan Karasjok in het opperste noorden (mooie Samenmessen maken ze daar). Wil je kamperen? De tolwegen rond Oslo, zijn voor motorrijders gratis.
En nog veel, veel meer...

Groet,

Gabby 8)

Plaats reactie