Pagina 1 van 1

Ride 4 Kika 2016

Geplaatst: ma 04 apr 2016, 12:09
door Peenpower
Goede dag dan V-Stormers, :bye:

Zondag 22 mei 2016 organiseren wij, motortoergroep Free-Riders voor de tweede maal een sponsorrit t.b.v. de onderzoeken naar kinderkanker.

De kosten voor deelname bedragen € 10,- (excl. Servicekosten a 2,50) per deelnemer, dus ook per passagier. Deze individuele bijdrage zal volledig bestemd zijn voor KiKa. Wij hopen zoveel mogelijk rijders te werven via diverse netwerken zoals op diverse Facebookpagina’s die motor gerelateerd zijn, onze eigen website, de website van KiKa en andere media om een zo’n groot mogelijk bedrag te kunnen collecteren.

Naast deze manier om zoveel mogelijk deelnemers te vinden hopen wij op bedrijven die hier ook deel aan willen nemen. Dit kan zijn in de vorm van hulp tot het realiseren van deze rit, maar ook door een bepaald bedrag in te leggen die de onderzoeken van KiKa kan ondersteunen. Een aantal van onze sponsoren zijn bijvoorbeeld Keja Media, Marek Reklame, Audio Rent, MyRoute App, Stivehu en Verhage Leusden.

Deze mooie tourrit gaat vanaf het verzamelpunt bij het Nautisch Kwartier, Mastspoor te Huizen door ’t Gooi en Gelderland heen om bij Verhage Fastfood Restaurant, aan De Smitse 20 te Leusden te eindigen. Dit is een route van ca. 160 kilometer, met een rust en tankpunt halverwege de route.


Voor meer info:
Facebook event : https://www.facebook.com/events/1488940787857979/" onclick="window.open(this.href);return false;
Website : http://www.kuypers-events.nl/ride4kika2016/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ticket verkoop : https://eventgoose.com/ne...de105d5f93609313e0b9bad99" onclick="window.open(this.href);return false;

:-)} Hopelijk zien wij jullie allemaal op 22 Mei!!! :-)}

Ps.
Mocht je ervaring hebben in blokken/verkeersregelaars werkzaamheden en wil je tijdens de rit een handje helpen, mail dan je gegevens naar : Ride4kika@kuypers-events.nl
We zullen je hulp hard nodig hebben en het zeer op prijs stellen.Tot 22 mei?!! :-)} :duim: