onroute select 1001 start niet

Van Garmin tot TomTom, en alles daar tussenin
Plaats reactie
V-for-Herman
Berichten: 359
Lid geworden op: di 29 jun 2010, 00:43
Mijn motor is een: V-strom DL650

onroute select 1001 start niet

Bericht door V-for-Herman » zo 04 jun 2017, 21:12

Ik heb in maart de Onroute Select 1001 motorroutes geinstalleerd en ook gewoon gebruikt, maar vandaag de cd erin, starten maar niet werken....
Ik krijg alleen maar het start icoon in mijn taakbalk te zien maar het progamma start niet door..
Wat kan dat zijn??
V-Strom Bj.2010

Gebruikersavatar
RedStrom
DL1000 berijder
Berichten: 4629
Lid geworden op: di 22 jun 2010, 23:19
Mijn motor is een: zwarte L4

Re: onroute select 1001 start niet

Bericht door RedStrom » zo 04 jun 2017, 23:31

Windows versie?
Automatisch afspelen cd staat aan?
Zoek in verkenner op de cd naar een .exe bestand. Zal onroute.exe oid heten.
Dubbelklikken.
Wat gebeurt er dan?
eerst rijden, dan oordelen

V-for-Herman
Berichten: 359
Lid geworden op: di 29 jun 2010, 00:43
Mijn motor is een: V-strom DL650

Re: onroute select 1001 start niet

Bericht door V-for-Herman » ma 05 jun 2017, 10:01

Alles al gedaan wat jij ook voorstelt, zat zelf ook nog te denken aan de laatste updates van flash en andere drivers.
Alles geüpdatet maar helaas geen soelaas...
V-Strom Bj.2010

Gebruikersavatar
RedStrom
DL1000 berijder
Berichten: 4629
Lid geworden op: di 22 jun 2010, 23:19
Mijn motor is een: zwarte L4

Re: onroute select 1001 start niet

Bericht door RedStrom » ma 05 jun 2017, 13:02

CD-speler? Virusscanner, firewall?
In een andere computer geprobeerd?
eerst rijden, dan oordelen

Gebruikersavatar
Bruur
Berichten: 147
Lid geworden op: vr 06 apr 2012, 10:50
Mijn motor is een: V-strom 650 L2
Locatie: Lelystad

Re: onroute select 1001 start niet

Bericht door Bruur » ma 05 jun 2017, 13:30

Ik heb het zelfde probleem, na het opstarten blijft het beeld zwart. Op me andere computer werkt het wel.
Ook opnieuw installeren helpt niet.


Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst

V-for-Herman
Berichten: 359
Lid geworden op: di 29 jun 2010, 00:43
Mijn motor is een: V-strom DL650

Re: onroute select 1001 start niet

Bericht door V-for-Herman » di 06 jun 2017, 18:51

Heb helaas geen andere computer om de cd te testen, maar andere cd/dvd prog. werken weer wel gewoon op mijn laptop..
En idd, opnieuwe installeren helpt ook niet.
Zal mijn kaspersky virusscan eens uitschakelen en het nog eens proberen.
V-Strom Bj.2010

Gebruikersavatar
Iron Horse
Forum-moderator - DL650 berijder
Berichten: 8083
Lid geworden op: vr 27 aug 2004, 13:08
Mijn motor is een: Mash Five Hundred 2016
Locatie: Gendringen (Achterhoek)

Re: onroute select 1001 start niet

Bericht door Iron Horse » di 06 jun 2017, 19:57

Welk besturingssysteem gebruik je? Windows 7, 8, 10? Eventueel compatibiliteitsprobleemoplosser (Win 10) gebruiken (menu rechter muisknop) of programma proberen op te starten in een backwards compatibele versie. (Ook met rechter muisknop maar voor eerdere versies dan Win 10.)
:-)} Groeten, Rob. :bye:

Quoten/citeren, antwoorden of reactie plaatsen? Kijk hier eens voor tips.
Vaak is het pimpen van je motor spullen kopen die je niet nodig hebt met geld dat je niet hebt om mensen te imponeren die je niet kent..... ;-)

V-for-Herman
Berichten: 359
Lid geworden op: di 29 jun 2010, 00:43
Mijn motor is een: V-strom DL650

Re: onroute select 1001 start niet

Bericht door V-for-Herman » di 06 jun 2017, 20:21

Windows 8.1 je suggestie probleemoplosser geprobeerd maar helaas pindakaas...
Zojuist een mailtje met het probleem naar support van Onroute gestuurd.
Nu wachten op antwoord en evt. oplossing.
V-Strom Bj.2010

Gebruikersavatar
Daring Red Frank
Admin - DL1000 berijder
Admin - DL1000 berijder
Berichten: 5312
Lid geworden op: di 01 jul 2008, 15:03
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom DL 1000 L8 (Glass Sparkling Black)(201)
Locatie: Hengelo (OV)
Contacteer:

Re: onroute select 1001 start niet

Bericht door Daring Red Frank » di 06 jun 2017, 20:41

Brrr.. Windows... ik gebruik het al 10 jaar niet meer... :D
Groetjes,
Frank
___
Suzuki DL 1000 V-Strom L8 (2017) | Glass Sparkling Black | ER6N spiegels | Givi Airflow | Garmin Zumo 590 | Garmin Virb Elite | Schuberth C3 Pro + SRCS | Bridgestone Battlax A40 |

Gebruikersavatar
Ebrostrom
DL650 berijder
Berichten: 4285
Lid geworden op: do 10 mar 2011, 15:40
Mijn motor is een: Suzuki V-strom DL650A
Locatie: Maasbree

Re: onroute select 1001 start niet

Bericht door Ebrostrom » di 06 jun 2017, 21:26

+1...oh nee toch nog wel op t werk maar goh wat werkt t daar ook vaak niet...


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Groeten Erik
DL650A K9 | Zilvergrijs | Topkoffer | Valbeugels | Carterbeschermer | GIpro | ER6N | Handkappen | HVV | Witte knippers | Fork brace | Footpeg & Control lowering kit | Kloontje & airflow | Zumo 660 & migsel | DTS | Xenon

Gebruikersavatar
Bruur
Berichten: 147
Lid geworden op: vr 06 apr 2012, 10:50
Mijn motor is een: V-strom 650 L2
Locatie: Lelystad

Re: onroute select 1001 start niet

Bericht door Bruur » wo 07 jun 2017, 08:19

Beide computers zijn het zelfde met win.10 en instellingen. De ene wel de andere werkt niet. Ook de computer terug zetten naar een datum dat onroute wel werkte helpt ook niet.

Verstuurd vanaf mijn ALE-L21 met Tapatalk

Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst

Gebruikersavatar
Bruur
Berichten: 147
Lid geworden op: vr 06 apr 2012, 10:50
Mijn motor is een: V-strom 650 L2
Locatie: Lelystad

Re: onroute select 1001 start niet

Bericht door Bruur » wo 07 jun 2017, 15:45

Net zo onverwachts als hij het niet deed doet hij het ineens weer.
Ik heb niks veranderd aan de instellingen van de computer.
Alleen de route bekijken in de browser doet het nog niet goed.
Daar zijn weer andere programma's voor om de routes te bekijken
Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst

V-for-Herman
Berichten: 359
Lid geworden op: di 29 jun 2010, 00:43
Mijn motor is een: V-strom DL650

Re: onroute select 1001 start niet

Bericht door V-for-Herman » wo 07 jun 2017, 17:54

Vandaag een antwoord gehad van Onroute, er zijn 2 mogelijke oplossingen.
De eerste werkte direct al, dit is:
Houd de shift toets ingedrukt terwijl je met de rechter muisknop op het icon van Onroute in de taakbalk staat en kies "Maximaliseren"
Hoe simpel kan het zin... :>}
De 2e oplossing is een bestand downloaden.

Dank allen voor het meedenken.
V-Strom Bj.2010

Plaats reactie