Zumo 350

Van Garmin tot TomTom, en alles daar tussenin
Plaats reactie
RedboyChefke
Berichten: 274
Lid geworden op: za 20 aug 2016, 18:43
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom DL 650
Locatie: Tukkerland

Zumo 350

Bericht door RedboyChefke » za 08 okt 2016, 19:21

Halloa...

Merk dat de laatste tijd wat meer moeite heeft om, gewoon een route maken van A naar B.
Dit doe ik dan gewoon op de Garmin zelf.
Zegt die dan: dat die niet kan berekenen , is dit een kwaal dat die ouder wordt!??
Later voer ik het opnieuw in doet die nog niet, had ik vanmiddag ook weer last van... :x
Later nogmaals gestopt toen deed die het wel, maar helaas niet mijn mooie weggetje gereden pfff...


Greetzz..

Gebruikersavatar
Bruur
Berichten: 146
Lid geworden op: vr 06 apr 2012, 10:50
Mijn motor is een: V-strom 650 L2
Locatie: Lelystad

Re: Zumo 350

Bericht door Bruur » za 08 okt 2016, 19:25

Opnieuw de kaarten erop zetten?

Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk
Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst

RedboyChefke
Berichten: 274
Lid geworden op: za 20 aug 2016, 18:43
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom DL 650
Locatie: Tukkerland

Re: Zumo 350

Bericht door RedboyChefke » za 08 okt 2016, 19:48

Had er wel voor op On Route Kaarten gezet.
Vandaag tenminste , vorige keer weet ik zo niet meer.

Gebruikersavatar
RedStrom
DL1000 berijder
Berichten: 4610
Lid geworden op: di 22 jun 2010, 23:19
Mijn motor is een: zwarte L4

Re: Zumo 350

Bericht door RedStrom » za 08 okt 2016, 19:55

http://www.javawa.nl/jdm.html

Jeffrey, probeer dit programma eens.
Hiermee kun je de Zumo opschonen.
Op het toestel zelf kun je ook routes etc verwijderen.
Ik weet alleen niet zo uit mijn hoofd hoe.
Opschonen helpt altijd.
eerst rijden, dan oordelen

Gebruikersavatar
Eikie
DL650 berijder
Berichten: 7770
Lid geworden op: zo 25 nov 2012, 23:12
Mijn motor is een: Suzuki V-strom DL650A NB (L2) Wit
Locatie: Oud Beijerland

Re: Zumo 350

Bericht door Eikie » za 08 okt 2016, 21:50

Toestel heeft eigen kaarten en je hebt onroute er ook op staan.
Heb je toevallig beide kaarten aangevinkt??
Groeten, René

Gray-haired riders don't get that way from pure luck

DL650 Vstrom NB

Gebruikersavatar
Margon
Berichten: 800
Lid geworden op: zo 16 aug 2009, 23:01
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom L5 650xta Grijs
Locatie: s`Gravendeel

Re: Zumo 350

Bericht door Margon » zo 09 okt 2016, 13:59

http://www.mrgps.nl/kennis/geef-je-garm ... ote-beurt/

Effe opschonen zoals ze heren hier boven ook beschrijven
:-)}

Gebruikersavatar
De Graaf van Salland
DL650 berijder
Berichten: 476
Lid geworden op: wo 02 okt 2013, 12:25
Mijn motor is een: Suzuki V-strom 650 ABS L1
Locatie: Salland natuurlijk !

Re: Zumo 350

Bericht door De Graaf van Salland » zo 09 okt 2016, 17:28

Ik heb ook een 350, maar bij mij werkt 'ie prima
"There is no such thing as bad weather, only wrong clothes" [Billy Connolly]

RedboyChefke
Berichten: 274
Lid geworden op: za 20 aug 2016, 18:43
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom DL 650
Locatie: Tukkerland

Re: Zumo 350

Bericht door RedboyChefke » zo 09 okt 2016, 19:15

Misschien moet hem wel is opschonen dan.

Met de kaarten heb ik alleen On route aanstaan.

Gebruikersavatar
Hans Vaessen
Berichten: 336
Lid geworden op: za 27 aug 2011, 15:18
Mijn motor is een: HD electraglide - zorry!

Re: Zumo 350

Bericht door Hans Vaessen » ma 10 okt 2016, 11:29

Veel mensen denken dat, terwijl dat niet zo is. Meteen na aan/uitvinken van de ene of andere kaart moet je bij de derde generatie-toestellen het toestel even helemaal uitschakelen en dan weer opstarten. Anders blijven vrolijk beide kaarten tegelijk actief. Vraag me niet waarom, maar zo is het wel.

Daarnaast kan het zijn dat je te maken het met dubbel geladen kaarten; dat ontdek je vanzelf als je die grote beurt uitvoert.
Laatst gewijzigd door Iron Horse op ma 10 okt 2016, 19:00, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Volledig quoten in een directe reactie op een voorgaand bericht is ongewenst!

RedboyChefke
Berichten: 274
Lid geworden op: za 20 aug 2016, 18:43
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom DL 650
Locatie: Tukkerland

Re: Zumo 350

Bericht door RedboyChefke » ma 10 okt 2016, 20:01

Dat deed ik altijd wel , met kaarten wisselen om dan de Garmin helemaal uit te schakelen .

Gebruikersavatar
Ballie
DL650 berijder
Berichten: 685
Lid geworden op: za 01 mar 2014, 09:56
Mijn motor is een: Suzuki DL650 K5
Locatie: Roosendaal - West Brabant
Contacteer:

Re: Zumo 350

Bericht door Ballie » za 15 okt 2016, 13:32

De kaart wordt in het geheugen van het toestel geplaatst. Zolang er spanning op blijft staan, blijft de kaart daar ook staan. Door het toestel uit te schakelen wordt het geheugen leeggemaakt en laadt het toestel bij de volgende start alleen de geactiveerde kaart in het geheugen. Dit is ook de reden waarom toestellen bij bepaalde updates opnieuw moeten worden gestart. Niet alleen navigatiesystemen...
You can't buy happiness, but you can buy a V-Strom...

RedboyChefke
Berichten: 274
Lid geworden op: za 20 aug 2016, 18:43
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom DL 650
Locatie: Tukkerland

Re: Zumo 350

Bericht door RedboyChefke » zo 16 okt 2016, 20:00

Ben weer bij de BESTE service geweest in Notter van Garmin.
Die man heeft mij Garmin weer op geschoond en wat bestanden verwijderd , had ook nog iets over MAG bestanden zo iets.
Daar kon die ook raar van doen.
En Tip van de sluier de On route kaart, moest keer weer op nieuw op worden gezet!

Plaats reactie