Pagina 1 van 1

Zumo 350

Geplaatst: za 08 okt 2016, 19:21
door RedboyChefke
Halloa...

Merk dat de laatste tijd wat meer moeite heeft om, gewoon een route maken van A naar B.
Dit doe ik dan gewoon op de Garmin zelf.
Zegt die dan: dat die niet kan berekenen , is dit een kwaal dat die ouder wordt!??
Later voer ik het opnieuw in doet die nog niet, had ik vanmiddag ook weer last van... :x
Later nogmaals gestopt toen deed die het wel, maar helaas niet mijn mooie weggetje gereden pfff...


Greetzz..

Re: Zumo 350

Geplaatst: za 08 okt 2016, 19:25
door Bruur
Opnieuw de kaarten erop zetten?

Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

Re: Zumo 350

Geplaatst: za 08 okt 2016, 19:48
door RedboyChefke
Had er wel voor op On Route Kaarten gezet.
Vandaag tenminste , vorige keer weet ik zo niet meer.

Re: Zumo 350

Geplaatst: za 08 okt 2016, 19:55
door RedStrom
http://www.javawa.nl/jdm.html

Jeffrey, probeer dit programma eens.
Hiermee kun je de Zumo opschonen.
Op het toestel zelf kun je ook routes etc verwijderen.
Ik weet alleen niet zo uit mijn hoofd hoe.
Opschonen helpt altijd.

Re: Zumo 350

Geplaatst: za 08 okt 2016, 21:50
door Eikie
Toestel heeft eigen kaarten en je hebt onroute er ook op staan.
Heb je toevallig beide kaarten aangevinkt??

Re: Zumo 350

Geplaatst: zo 09 okt 2016, 13:59
door Margon
http://www.mrgps.nl/kennis/geef-je-garm ... ote-beurt/

Effe opschonen zoals ze heren hier boven ook beschrijven

Re: Zumo 350

Geplaatst: zo 09 okt 2016, 17:28
door De Graaf van Salland
Ik heb ook een 350, maar bij mij werkt 'ie prima

Re: Zumo 350

Geplaatst: zo 09 okt 2016, 19:15
door RedboyChefke
Misschien moet hem wel is opschonen dan.

Met de kaarten heb ik alleen On route aanstaan.

Re: Zumo 350

Geplaatst: ma 10 okt 2016, 11:29
door Hans Vaessen
Veel mensen denken dat, terwijl dat niet zo is. Meteen na aan/uitvinken van de ene of andere kaart moet je bij de derde generatie-toestellen het toestel even helemaal uitschakelen en dan weer opstarten. Anders blijven vrolijk beide kaarten tegelijk actief. Vraag me niet waarom, maar zo is het wel.

Daarnaast kan het zijn dat je te maken het met dubbel geladen kaarten; dat ontdek je vanzelf als je die grote beurt uitvoert.

Re: Zumo 350

Geplaatst: ma 10 okt 2016, 20:01
door RedboyChefke
Dat deed ik altijd wel , met kaarten wisselen om dan de Garmin helemaal uit te schakelen .

Re: Zumo 350

Geplaatst: za 15 okt 2016, 13:32
door Ballie
De kaart wordt in het geheugen van het toestel geplaatst. Zolang er spanning op blijft staan, blijft de kaart daar ook staan. Door het toestel uit te schakelen wordt het geheugen leeggemaakt en laadt het toestel bij de volgende start alleen de geactiveerde kaart in het geheugen. Dit is ook de reden waarom toestellen bij bepaalde updates opnieuw moeten worden gestart. Niet alleen navigatiesystemen...

Re: Zumo 350

Geplaatst: zo 16 okt 2016, 20:00
door RedboyChefke
Ben weer bij de BESTE service geweest in Notter van Garmin.
Die man heeft mij Garmin weer op geschoond en wat bestanden verwijderd , had ook nog iets over MAG bestanden zo iets.
Daar kon die ook raar van doen.
En Tip van de sluier de On route kaart, moest keer weer op nieuw op worden gezet!