activiteitenprofiel basecamp.

Van Garmin tot TomTom, en alles daar tussenin
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Margon
Berichten: 844
Lid geworden op: zo 16 aug 2009, 23:01
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom L5 650xta Grijs
Locatie: s`Gravendeel

activiteitenprofiel basecamp.

Bericht door Margon » ma 25 apr 2016, 20:28

Wil graag in 1 route meerdere activiteitenprofielen gebruiken in basecamp.
Als ik tijdens het maken van een route dit doet houd basecamp de eerste instellingen vast.
Is dit wel mogelijk in basecamp ?
:-)}

Gebruikersavatar
RedStrom
DL1000 berijder
Berichten: 4630
Lid geworden op: di 22 jun 2010, 23:19
Mijn motor is een: zwarte L4

Re: activiteitenprofiel basecamp.

Bericht door RedStrom » ma 25 apr 2016, 20:44

Selecteer de viapunten, als je de eigenschappen hebt geopend van een route, waarvoor je een ander profiel wil, en kies dan een profiel rechtsboven uit het profielenmenu.
Zo kun je bijvoorbeeld in een route toch stukken snelweg opnemen zonder dat de hele route snelweg toestaat.
Probeer het maar eens.
eerst rijden, dan oordelen

Gebruikersavatar
Margon
Berichten: 844
Lid geworden op: zo 16 aug 2009, 23:01
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom L5 650xta Grijs
Locatie: s`Gravendeel

Re: activiteitenprofiel basecamp.

Bericht door Margon » ma 25 apr 2016, 21:03

Dit kan dus niet tijdens het maken van de route , dit doe je dus achteraf ?

Als ik snel een route maakt met motor binnendoor (alle snelwegen en provinciale wegen uit ) Dan verkies het toch voor de snelweg en als ik volgens de methode doet welke je hierboven beschrijfd dat berekend het wel binnen door. :roll:
:-)}

Gebruikersavatar
Bozobin
DL650 berijder
Berichten: 2933
Lid geworden op: do 27 jan 2011, 15:13
Mijn motor is een: Suzuki V-strom DL 650 L0
Locatie: Delft
Contacteer:

Re: activiteitenprofiel basecamp.

Bericht door Bozobin » ma 25 apr 2016, 22:07

Ik heb het nog niet geprobeerd, maar ik denk dat je dan moet beginnen met een route ZONDER aktiviteitenprofiel.
Ik meen ooit es iets gehoord te hebben dat je de aparte stukken maakt met profiel en daarna samenvoegen in een route zonder profiel.
--
Suzuki DL650 V-Strom 2011 (Strompel)

Honda Accord 1.8 Vtec 2002
Burstner Club 1986

(Licht)beschadigde delen DL650 V-Strom L0 te koop
http://www.facebook.com/kees.vanleeuwen ... 407&type=3

Gebruikersavatar
RedStrom
DL1000 berijder
Berichten: 4630
Lid geworden op: di 22 jun 2010, 23:19
Mijn motor is een: zwarte L4

Re: activiteitenprofiel basecamp.

Bericht door RedStrom » di 26 apr 2016, 21:21

Het kan tijdens het maken en werkt perfect.
Proberen maar.
Maakt niet uit hoe je begint. In de route kun je alles aanpassen. Minimaal 2 viapunten en selecteren maar.
eerst rijden, dan oordelen

Gebruikersavatar
Daring Red Frank
Admin - DL1000 berijder
Admin - DL1000 berijder
Berichten: 5312
Lid geworden op: di 01 jul 2008, 15:03
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom DL 1000 L8 (Glass Sparkling Black)(201)
Locatie: Hengelo (OV)
Contacteer:

Re: activiteitenprofiel basecamp.

Bericht door Daring Red Frank » di 26 apr 2016, 21:24

Als je in één route meerdere profielen hebt. Dus A-B op auto, dan B-C op motor, schakelt de Zumo dan automatisch over op dat profiel?
Ik had afgelopen weekend in Thuringen dat mijn route met autoprofiel gemaakt, mijn Zumo op motorprofiel ging staan en een compleet andere route ging rijden... toen ik mijn profiel op auto zette, was de route weer goed...
Groetjes,
Frank
___
Suzuki DL 1000 V-Strom L8 (2017) | Glass Sparkling Black | ER6N spiegels | Givi Airflow | Garmin Zumo 590 | Garmin Virb Elite | Schuberth C3 Pro + SRCS | Bridgestone Battlax A40 |

Gebruikersavatar
De Graaf van Salland
DL650 berijder
Berichten: 479
Lid geworden op: wo 02 okt 2013, 12:25
Mijn motor is een: Suzuki V-strom 650 ABS L1
Locatie: Salland natuurlijk !

Re: activiteitenprofiel basecamp.

Bericht door De Graaf van Salland » wo 27 apr 2016, 09:18

Ik had wel eens begrepen (maar ik ben ook bepaald geen deskundige), dat de navigatie alleen de route herberekent indien de kaarten op de navigatie en die in basecamp verschillend zijn.

Daarom download ik altijd mijn kaarten tegelijk naar m'n laptop en naar mijn Zümo350.
"There is no such thing as bad weather, only wrong clothes" [Billy Connolly]

Gebruikersavatar
Hans Vaessen
Berichten: 336
Lid geworden op: za 27 aug 2011, 15:18
Mijn motor is een: HD electraglide - zorry!

Re: activiteitenprofiel basecamp.

Bericht door Hans Vaessen » wo 27 apr 2016, 12:14

Wat je wilt kàn wel maar is imho onnodig complicerend en maakt het extra lastig onderweg te zien wat er gebeurt. Ik zou afraden hiermee te werken.

Ik vermoed dat de situatie waar het om gaat is dat je over de snelweg richting bijv Eifel gaat, daar de weg af en het laatste deel mooi rijden. Advies: maak dan alleen die kronkelroute en laat je toestel gewoon de snelweg route naar het begin uitrekenen. Danwel splits in twee aparte routes.

Gebruikersavatar
Daring Red Frank
Admin - DL1000 berijder
Admin - DL1000 berijder
Berichten: 5312
Lid geworden op: di 01 jul 2008, 15:03
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom DL 1000 L8 (Glass Sparkling Black)(201)
Locatie: Hengelo (OV)
Contacteer:

Re: activiteitenprofiel basecamp.

Bericht door Daring Red Frank » wo 27 apr 2016, 17:01

Hans.. als je één route maakt die uit meerdere profielen bestaat, schakelt de Zumo dan automatisch over naar die profielen als ie daar is? Of moet je zelf onthouden waar je het profiel in de Zumo moet wisselen?
Groetjes,
Frank
___
Suzuki DL 1000 V-Strom L8 (2017) | Glass Sparkling Black | ER6N spiegels | Givi Airflow | Garmin Zumo 590 | Garmin Virb Elite | Schuberth C3 Pro + SRCS | Bridgestone Battlax A40 |

Gebruikersavatar
Hans Vaessen
Berichten: 336
Lid geworden op: za 27 aug 2011, 15:18
Mijn motor is een: HD electraglide - zorry!

Re: activiteitenprofiel basecamp.

Bericht door Hans Vaessen » wo 27 apr 2016, 18:34

Ga er van uit dat de zumo alleen auto en motor kent en dat dat geen directe relatie heeft met de profielen in basecamp. Je kunt in BC immers ook het profiel motor aanpassen; zelfs eigen profielen aanmaken (die het toestel niet kent).

Ergo: vergeet die koers; het maakt het onnodig complicerend. Ga uit van wat je doel is, en wat daartoe de beste methode is. Wat wil je bereiken, welk probleem wil je oplossen?

Gebruikersavatar
Daring Red Frank
Admin - DL1000 berijder
Admin - DL1000 berijder
Berichten: 5312
Lid geworden op: di 01 jul 2008, 15:03
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom DL 1000 L8 (Glass Sparkling Black)(201)
Locatie: Hengelo (OV)
Contacteer:

Re: activiteitenprofiel basecamp.

Bericht door Daring Red Frank » wo 27 apr 2016, 19:17

Dat is allemaal duidelijk, maar wat ik wilde weten is of de Zumo zelf omschakelt.
Het viel mij afgelopen weekend op dat mijn Zumo dan weer op auto en dan weer op motorprofiel staat, zonder dat ik dat zelf gewijzigd heb. Komt dat door de ingeladen routes?
Groetjes,
Frank
___
Suzuki DL 1000 V-Strom L8 (2017) | Glass Sparkling Black | ER6N spiegels | Givi Airflow | Garmin Zumo 590 | Garmin Virb Elite | Schuberth C3 Pro + SRCS | Bridgestone Battlax A40 |

Gebruikersavatar
Margon
Berichten: 844
Lid geworden op: zo 16 aug 2009, 23:01
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom L5 650xta Grijs
Locatie: s`Gravendeel

Re: activiteitenprofiel basecamp.

Bericht door Margon » wo 27 apr 2016, 22:24

Hans,

Als je van a naar b snelweg maakt als losse route en van b naar c kronkel weg en deze dan koppelt.

Als je een route naar track omzet dan maakt het toch niet uit op welke stand de zumo staat als herberekenen maar uit staat.
:-)}

Gebruikersavatar
Hans Vaessen
Berichten: 336
Lid geworden op: za 27 aug 2011, 15:18
Mijn motor is een: HD electraglide - zorry!

Re: activiteitenprofiel basecamp.

Bericht door Hans Vaessen » wo 27 apr 2016, 22:30

Dat klopt. Maar je loopt in eerdere fase risico bij verdere manipulatie van een route.

Mijn advies: het is al lastig genoeg te zorgen dat je een route echt probleemloos in het toestel zet. Maak het leven niet onnodig complex door dit soort improvisaties.

Is de route in orde en maak je er een track van: no problemo. Zolang je herberekenen in het toestel maar uitschakelt.
Laatst gewijzigd door Iron Horse op do 28 apr 2016, 10:55, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Volledig quoten in een directe reactie op een voorgaand bericht is ongewenst!

Plaats reactie