Spelregels!

Routes (GPS of papier) in de binnenlanden...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Tuke
Erelid V-Stromforum
Berichten: 393
Lid geworden op: vr 27 aug 2004, 13:08
Mijn motor is een: Versys 650 ABS '07 / Tenere '94

Spelregels!

Bericht door Tuke » vr 21 okt 2005, 12:22

Allereerst!
Plaats alleen routes die jezelf hebt gemaakt. Routes van derden mogen alleen geplaatst worden als daarvoor toestemming is gegeven!

opbouw onderwerpregel:
Geef in de onderwerpregel aan om welk land en gebied het gaat, gevolgd door het aantal kilometers en of de route op GPS en/of papier beschikbaar is. Voorbeeld:
Nederland: Veluwe - 200 kilometer (GPS en Papier)

opbouw bericht
Die is voor de verandering vrij 8) Maar wel even een link naar de routebestanden. Het is ook leuk om in het bericht een plaatje van de route te tonen.

Gebruikersavatar
Iron Horse
Forum-moderator - DL650 berijder
Berichten: 6469
Lid geworden op: vr 27 aug 2004, 13:08
Mijn motor is een: Mash Five Hundred 2016
Locatie: Gendringen (Achterhoek)

Bericht door Iron Horse » vr 21 okt 2005, 21:14

Ik mag aannemen dat verwijzing naar websites waar door een ieder vrij te downloaden of te vinden routes te vinden zijn, niet persé toestemming aan de webmaster hoeft te worden gevraagd. Het is natuurlijk wel netjes om even een berichtje achter te laten met een mededeling dat er een link naartoe is gelegd. Men zet het natuurlijk niet zomaar op internet, maar omdat men het wil uitdragen/delen of soms om dat men klandizie wil als het bijvoorbeeld een hotel betreft. Geldt zowel voor de Benelux als de overige landen. Maar ik vind het niet nodig het in beide topics te posten.
:-)} Groeten, Rob. :bye:

Quoten/citeren, antwoorden of reactie plaatsen? Kijk hier eens voor tips.
Vaak is het pimpen van je motor spullen kopen die je niet nodig hebt met geld dat je niet hebt om mensen te imponeren die je niet kent..... ;-)

Plaats reactie