bugje in posten van link

...voor het gebruik van dit forum!
Plaats reactie
Gebruikersavatar
BASsie
Berichten: 52
Lid geworden op: ma 04 feb 2013, 18:24
Mijn motor is een: wee
Locatie: BE.Antwerpen.Zoersel

bugje in posten van link

Bericht door BASsie » di 05 feb 2013, 12:05

Als je een lange link in een bericht zet, en dan eerst voorbeeld vraagt voor het submitten, wordt de link afgebroken en klopt hij niet meer.

Als voorbeeld, ik plak hier een lange link en druk dan op voorbeeld:
http://www.motorcorner.nl/instrumenten- ... 25131.html

en daarna plak ik deze nog even en druk op bevestig:
http://www.motorcorner.nl/instrumenten- ... 25131.html

Gebruikersavatar
Daring Red Frank
Admin - DL1000 berijder
Admin - DL1000 berijder
Berichten: 5296
Lid geworden op: di 01 jul 2008, 15:03
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom DL 1000 L8 (Glass Sparkling Black)(201)
Locatie: Hengelo (OV)
Contacteer:

Re: bugje in posten van link

Bericht door Daring Red Frank » di 05 feb 2013, 12:11

Zet links tussen de [url] en [/url] code, dan worden ze ook automatisch in een nieuw scherm of tab geopend. Dat vinden we wenselijk omdat je dan op het forum blijft.

De foutmelding die jij beschrijft komt alleen voor als je voordat je een bericht plaatst eerst op 'Voorbeeld' klikt ipv direct op 'Bevestig'
Groetjes,
Frank
___
Suzuki DL 1000 V-Strom L8 (2017) | Glass Sparkling Black | ER6N spiegels | Givi Airflow | Garmin Zumo 590 | Garmin Virb Elite | Schuberth C3 Pro + SRCS | Bridgestone Battlax A40 |

Gebruikersavatar
BASsie
Berichten: 52
Lid geworden op: ma 04 feb 2013, 18:24
Mijn motor is een: wee
Locatie: BE.Antwerpen.Zoersel

Re: bugje in posten van link

Bericht door BASsie » di 05 feb 2013, 12:16

testje: http://www.motorcorner.nl/instrumenten- ... 25131.html

Inderdaad, met de URL tags kapt ie het niet af wanneer je een voorbeeld opvraagt.
Maar vermits ik graag alles eens bekijk voor ik bevestig ...

Ik probeer URL tags te gebruiken in de toekomst; maar dan nog blijft het een bug ;-)

Gebruikersavatar
Daring Red Frank
Admin - DL1000 berijder
Admin - DL1000 berijder
Berichten: 5296
Lid geworden op: di 01 jul 2008, 15:03
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom DL 1000 L8 (Glass Sparkling Black)(201)
Locatie: Hengelo (OV)
Contacteer:

Re: bugje in posten van link

Bericht door Daring Red Frank » di 05 feb 2013, 12:18

Klopt, maar als je de [url] code blijft gebruiken, dan kun je ook op 'Voorbeeld' klikken.. :)

Mooie link trouwens... leuke gadget... :D
Groetjes,
Frank
___
Suzuki DL 1000 V-Strom L8 (2017) | Glass Sparkling Black | ER6N spiegels | Givi Airflow | Garmin Zumo 590 | Garmin Virb Elite | Schuberth C3 Pro + SRCS | Bridgestone Battlax A40 |

Gebruikersavatar
BASsie
Berichten: 52
Lid geworden op: ma 04 feb 2013, 18:24
Mijn motor is een: wee
Locatie: BE.Antwerpen.Zoersel

Re: bugje in posten van link

Bericht door BASsie » di 05 feb 2013, 12:48

Frank schreef:Mooie link trouwens... leuke gadget... :D
Heb er niks mee te maken hoor, maar was een voorstel in een ander topic ivm problemen met contactslot :-)

Plaats reactie