Gezeur over voorstellen.

huishoudelijke mededelingen e.d.
Gebruikersavatar
Iron Horse
Forum-moderator - DL650 berijder
Berichten: 6613
Lid geworden op: vr 27 aug 2004, 13:08
Mijn motor is een: Mash Five Hundred 2016
Locatie: Gendringen (Achterhoek)

Gezeur over voorstellen.

Bericht door Iron Horse » di 01 aug 2017, 22:02

Beste forumleden,

Met regelmaat melden nieuwe leden zich hier aan op het forum. De ene stelt zich spontaan voor de andere reageert plompverloren en uit "het niets" met een reactie. Dit leidt met regelmaat tot opmerkingen en insinuaties door medeforumleden. Of het nu netjes is of niet dat stellen we hier niet ter discussie, maar volgens de forumreglementen is voorstellen GEEN verplichting. Vanaf heden gelden er dan ook nieuwe regels met betrekking tot het maken van opmerkingen bij berichten van nieuwe leden die zich niet hebben voorgesteld. Kort samengevat komt dit op het volgende neer:

Opmerkingen of insinuaties die er op doelen dat een nieuw lid zich (alsnog) gaat voorstellen alvorens hij/zij verder gaat op het forum zullen zonder pardon en zonder verder commentaar worden verwijderd.

Bedenk in geval van het te koop aanbieden van V-Strom gerelateerde spullen dat dit ook in je voordeel kan zijn. Het is niet alleen een eenmalig voordeel voor de nieuwe "passant".

Dit is het eenduidig standpunt van het forumteam en er zal hierover niet verder meer in discussie worden gegaan.

Met vriendelijke groeten,
Het Forumteam
:-)} Groeten, Rob. :bye:

Quoten/citeren, antwoorden of reactie plaatsen? Kijk hier eens voor tips.
Vaak is het pimpen van je motor spullen kopen die je niet nodig hebt met geld dat je niet hebt om mensen te imponeren die je niet kent..... ;-)

Plaats reactie