Pagina 1 van 1

Motormover

Geplaatst: wo 11 apr 2018, 18:57
door Joan
Ik heb een motormover gekocht voor mijn v strom 650, ik heb weinig ruimte in de garage om de motor te draaien en dacht de oplossing te hebben.
Heb hem vandaag in gebruik genomen maar nu blijkt dat het voorwiel op de grond blijft staan als de motor op de missenbok staat, als ik hem dus op de middenbok op de mover plaats komt het voorwiel op de grond en is hij bijna niet te gebruiken om te manoeuvreren. Ik baal hier wel van want ik had er hele grote verwachting van (valt beetje tegen).
Heeft iemand deze ervaring ook of beter nog heeft er iemand een goed idee/oplossing. Ik heb al geprobeerd een blokje hout onder de bok te leggen maar dan komt alleen de achterkant hoger en het voorwiel blijft op de grond

Re: Motormover

Geplaatst: wo 11 apr 2018, 20:41
door Iron Horse
Ik weet niet welke mover je hebt (foto, merk, type?) maar ik herken het wel. Ik had er ook eentje die met de middenbok op de mover stond en dan met het voorwiel op de grond bleef staan. Maar dat hoeft geen probleem te zijn. Het is gewoon even oefenen met manoeuvreren. Je moet je stuur er ook bij gebruiken. Je kunt voor- en achteruit als hij op de mover staat maar ook naar links en rechts. Alleen blijft dan je voorwiel staan. Even je voorwiel oppakken en dat dan naar links of rechts verplaatsen is dan niet zo moeilijk of zwaar. Pas alleen wel op dat hij op de mover niet van de middenbok valt. Sommige merken middenbok staan nogal "scherp" als ze op een mover staan.

Re: Motormover

Geplaatst: wo 11 apr 2018, 22:53
door Eikie
Evt een spanband over het zadel en onder de mover door. Zo voorkom je dat de motor van de middenbok schiet.

Re: Motormover

Geplaatst: do 12 apr 2018, 20:22
door Corleone4222
wat bij mij goed werkt, plat karretje met 4 zwenkwielen vd action , dan voorwiel even optillen en dat karretje daaronder dan kan je werkelijk alle kanten op, karretje kost 9,95
karwei of gamma heeft ze ook, (meubeltransporter)