Pagina 1 van 1

uitlaat past altijd?

Geplaatst: do 11 sep 2014, 01:03
door V-Stoom
Ik heb een lichte schade aan mijn uitlaat (DL650 L3-'13). Nu kan ik de schade (laten) herstellen maar een andere uitlaat is ook een optie. Nu heb ik mij laten vertellen dat als de uitlaat nĂ¡ de lambdasonde wordt vervangen, er eigenlijk iedere demper oppast (los van montageproblemen die je eventueel ondervindt). Klop dit verhaal of is het iets genuanceerder? Of is het zelfs een kletsverhaal?

Wie kan hier licht op de zaak werpen en/of heeft ervaring?

Groet, Allard.

Re: uitlaat past altijd?

Geplaatst: do 11 sep 2014, 17:53
door Iron Horse
In principe kun je achter de Lambda sonde iedere uitlaat hangen. Maar het is toch verstandig te weten of die uitlaat echt geschikt is, er zijn namelijk een aantal verschillende typen. Lees anders dit stuk eens en neem eventueel eens telefonisch contact op met Mile Pajic in Gendringen dan heb je helemaal zekerheid.

Re: uitlaat past altijd?

Geplaatst: vr 12 sep 2014, 01:34
door V-Stoom
Super stuk, maakt veel duidelijk. Is die Mile Pajic echt zo goed? Ik hoor hier wel meer over.

Groet, Allard.

Re: uitlaat past altijd?

Geplaatst: vr 12 sep 2014, 01:47
door Cplegt
Ja, hij is echt goed en voor een nette prijs.
Ik heb nog ergens een foto van een uitlaat syteem wat ie gemaakt heeft voor een honda Interceptor 1000 V4. had alleen t frame en het motorblok. Verder geen oude uitlaat om het geheel van af te leiden of om maten van te nemen en dat heeft ie mijn opzicht zeer netjes gedaan.
Ik ga in het vervolg niet eens meer op zoek naar vervangende uitlaten maar ik maak voor een eventuele volgende moror gewoon n afspraak bij hem.

Re: uitlaat past altijd?

Geplaatst: za 13 sep 2014, 02:01
door V-Stoom
Ok. Duidelijke zaak. Bedankt.

gr, Allard.